Bij de verkiezingen van 2014 zijn wij met jouw steun weer de grootste politieke partij van Oudewater geworden! In de afgelopen 4 jaar hebben wij als lokale partij in de coalitie gezeten en mooie dingen voor Oudewater kunnen doen; zo hebben we ervoor gezorgd dat De Klepper, het openlucht bad en het Muziekhuis behouden zijn gebleven. We hadden graag op andere dossiers grotere voortgang willen boeken, zoals bv. de ontwikkeling van de Westerwal. Een doorn in het oog van veel Oudewaternaren hoe het terrein er al jaren verloederd bij ligt. De Onafhankelijken hebben al lang een duidelijke visie wat er met dat terrein moet gebeuren en welke kansen het biedt voor Oudewater. We blijven er aan werken om de Westerwal spoedig een mooie invulling te geven.

Met 5 enthousiaste raadsleden hebben we  jouw belangen in de gemeenteraad zo goed mogelijk behartigd en het college gecontroleerd op het uitvoeren van het coalitieprogramma. Ruim 750 jaar ‘jong’, maar Oudewater is nog lang niet af. Komende periode willen we ons weer inzetten voor Oudewater en we zullen dat blijven doen op de voor ons bekende wijze: we gaan te rade bij de direct betrokkenen, luisteren naar alle belanghebbenden en nemen dan een afgewogen standpunt in.

De kandidaten 1 t/m 10 voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 zijn:

1. René van den Hoogen
2. Monique van den Berg
3. Wim Knol
4. Dolf Wildeman
5. Jeannon Spoorenberg
6. Trudi van Eck
7.  Mike Pino
8. Chris Stolwijk
9. Ineke Raaijmakers
10. Bob van den Hoogen

Op woensdag 21 maart 2018 zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad. In het verkiezingsprogramma 2018-2022 ‘Gewoon goed voor Oudewater’ kun je lezen waar de Onafhankelijken voor staan en wat wij belangrijk vinden voor een gezonde toekomst voor Oudewater. Download hier het verkiezingsprogramma.

Links of rechts, sociaal of liberaal, op 21 maart 2018 stem je lokaal!

vlnr boven: Trudi van Eck, Wim Knol en Jeannon Spoorenberg
vlnr onder: Dolf Wildeman, René van den Hoogen en Monique van den Berg