Rene2

Ik ben in 1965 in Oudewater geboren en opgegroeid in een liefdevol gezin met 6 kinderen. Naast mijn opleiding en werk als projectleider bij GTI ben ik altijd maatschappelijk actief geweest. Mijn grootste hobby daarbij was de Scouting. Na mijn actieve loopbaan bij deze vereniging ben ik meer bestuurlijke activiteiten gaan doen. Nadat ik mijn huis had gerenoveerd kwam er weer tijd, ruimte en interesse voor de gemeenschap om me heen. De betrokkenheid bij Oudewater bracht mij ertoe om in 2001 lid te worden van een plaatselijk georiënteerde politieke partij. Zodoende kon ik een kijkje nemen achter de schermen.
In 2002 kwam ik op de kieslijst van de Onafhankelijken. Na 2 jaar commissiewerk kwam voor mij eind 2004 de mogelijkheid om een plek te nemen in de gemeenteraad van Oudewater. Van alle onderwerpen heeft ruimtelijke ordening vanaf het begin mijn grootste aandacht en interesse gehad. Tijdens deze raadsperiode is ook dit het terrein wat mij het beste past en waar ik graag veel energie in steek. Mijn doel is om naast de hoofdlijnen, oog te hebben voor de Oudewaterse schaal van de problematiek en zo met beide benen in de Oudewaterse samenleving aanwezig te staan!

Maar hoe leuk mijn werk of de politiek ook is, mijn vrouw en mijn kinderen (zoon en dochter) krijgen voorrang boven alles. Als er dan nog tijd over is besteed ik dit erg graag aan sport (voetbal, tennis, zeilen, skiën). Dat kan zowel het actief beoefenen van – als het kijken naar zijn.

Tel.: 0348-564938 – e-mail: R.vandenHoogen@oudewater.nl