Geboren (1966) en getogen in Haastrecht, belandde ik na enige omzwervingen onder meer via Amsterdam in 1993 in de binnenstad van Oudewater.

Vanaf het allereerste moment voelden mijn vrouw en ik ons op een juiste plek, en dat gevoel is in de loop der jaren eerder sterker geworden. Inmiddels woont ons gezin op het Hekendorpse land met zijn oude polders.

Als inwoner van onze gemeente, en sinds kort als lid van het forum Samenleving voor De Onafhankelijken, probeer ik een positieve bijdrage te leveren aan het verbeteren van ons leefklimaat. Ik heb persoonlijk mogen ervaren dat De Onafhankelijken zich — meer dan andere plaatselijke partijen — willen inzetten voor de inwoners van Oudewater door hen, daar waar mogelijk, bij te staan en hen niet te laten verdwalen in het uitdijende woud van wetten, regels en procedures. Helaas lijkt het vandaag de dag eenvoudiger om een tempel in Zuid-Oost Azië te bezoeken, dan op het plaatselijke stadskantoor met een bestuurder te kunnen spreken. Als vertegenwoordiger van De Onafhankelijken hoop ik er voor een ieder te kunnen zijn die, om welke reden dan ook, een beroep wil doen, of die gewoon een goed idee heeft dat om ondersteuning vraagt.

Tel: 0348-56…. – e-mail: c.stolwijk@oudewater.nl