foto christineIn 1980 ben ik in Oudewater komen wonen en ik werd meteen verliefd op dit mooie oude stadje! Na 6 jaar met veel plezier in de Wijdstraat te hebben gewoond ben ik verhuisd naar De Cope.
Toen mijn zoon de leeftijd had om de peuterspeelzaal Jip en Janneke te bezoeken werd mij gevraagd in het bestuur zitting te nemen. Daar mocht ik meehelpen aan de oprichting van de kinderdagopvang, een initiatief van De Onafhankelijken. Enthousiast over dit initiatief heb ik mij indertijd spontaan als lid aangemeld.

Behalve voor het bestuur van Jip en Janneke heb ik mij jaren als bestuurslid ingezet voor de katholieke scholen in Oudewater en als liefhebber van de hockeysport heb ik lange tijd het wedstrijdsecretariaat voor de jeugd van de hockeyclub Woerden verzorgd.

Ondanks een drukke baan heeft het reilen en zeilen binnen Oudewater altijd mijn interesse behouden en nu ik als “pensionada” mijn tijd meer zelf kan indelen hoop ik, al is het bescheiden, iets te kunnen bijdragen aan het nog mooier en leefbaarder maken van onze mooie stad.